Informace k marketingové kampani společnosti MOJE AMBULANCE a.s.

11.4.2008

Společnost MOJE AMBULANCE a.s. v současné době provádí v Ostravě, Brně a Olomouci rozsáhlou informační marketingovou kampaň, za účelem poskytnout občanům těchto měst maximum informací o službách, které naše společnost nabízí.

Tento nový přístup k péči o zdraví v ordinacích praktických lékařů po názvem moje@mbulance představujeme v rámci klasické reklamy klientům zejména v lokálních médiích. Přehled výhod včetně kontaktních údajů můžou občané nalézt také v informačních letácích ve svých poštovních schránkách.

Jednou ze složek této kampaně je i osobní kontaktování potencionálních klientů ve spádových oblastech působení společnosti. V průběhu této kampaně mají oslovení občané možnost se přímo u dealera také zaregistrovat, a stát se tak klientem naší společnosti.
Na zajištění této informační kampaně využívá naše společnost externích firem, které disponují zkušenostmi v dané oblasti a patří k nejúspěšnějším na trhu.
Jak probíhá informační marketingová kampaň při osobním kontaktování?
Proškolený externí obchodní zástupce předloží oslovené osobě informační leták a vysvětlí na jakém principu funguje a jaké služby poskytuje zdravotnické zařízení moje@mbulance.

Je oprávněn seznámit osloveného klienta s následujícími údaji:
a) sdělení adresy na které je poskytována zdravotní péče klientům registrovaným u společnosti MOJE AMBULANCE a.s.
b) sdělení přesné provozní doby, která je vždy 12 hodin denně od pondělí do pátku
c) informování o funkčním objednávkovém systému – tzn. bez zbytečného čekání v čekárně
d) seznámení s faktem, že poskytovaná zdravotní péče je plně hrazena ze zdravotního pojištění a neplatí se nic navíc
e) nabídka klientovi, že bude-li mít zájem, provede mu společnost vstupní prohlídku
f) sdělení kontaktních údajů na společnost MOJE AMBULANCE a.s. v daném městě
g) případně další doplňující údaje o fungování ambulance, a to na základě přání osloveného klienta Externí obchodní zástupce je také oprávněn provádět platné registrace ke společnosti MOJE AMBULANCE a.s.

Jak probíhá registrační proces?
Samotná registrace má 4 fáze:
1. Vyplnění a podepsání registračního lístku – lístek vždy obsahuje razítko a podpis lékaře dané ambulance
2. Vyplnění a podepsání tzv. „Prohlášení“ - jedná se o potvrzení registrace
3. Získání informačního letáku se základními údaji o službách moje@mbulance.
4. Zpětné kontaktování registrovaného klienta (telefonicky) – sekundární potvrzení registrace.

Výhodou tohoto registračního procesu je maximální komfort a úspora času pro klienta, který pouze podepíše stanovené formuláře a ostatní nutné náležitosti spojené s přeregistrací ke společnosti MOJE AMBULANCE a.s. již vyřeší sama společnost. Pokud si registrovaný klient svou registraci rozmyslí, může ji do 3 dnů po podpisu registračního lístku bez komplikací zrušit, a to přímo v ambulanci v daném městě.

Společnost MOJE AMBULANCE jednoznačně deklaruje, že plně respektuje svobodnou volbu lékaře a individuální přání každého občana. Marketingovou kampaň, kterou v těchto dnech provádí, považuje za naprosto standardní, běžnou a plně v rámci zákonů ČR.
Společnost MOJE AMBULANCE a.s. poskytuje svým klientům vysoce profesionální péči praktických lékařů v nově vybudovaných ambulancích s rozšířenou 12 hodinovou ordinační dobou. Péče je plně hrazena ze zdravotního pojištění. Budeme potěšeni, když se o kvalitě našich služeb a prostředí v nichž jsou poskytovány přijdete osobně přesvědčit přímo do našich ambulancí. Náš personál se těší na vaši návštěvu!

Za vedení společnosti MOJE AMBULANCE a.s.
Ing. Lenka Laníková
výkonná ředitelka společnosti